Himolla relaxbank Cumurex

Himolla – zo individueel als je bent

Een sterk merk met vele gezichten. De naam Himolla staat sinds 1948 voor een unieke combinatie van functie en comfort op het gebied van gestoffeerde meubelen. Het blijft tot op de dag van vandaag fascineren, imponeren en zorgen voor een echt bijzonder wooncomfort. Wat ooit begon als een kleine werkplaats is omgevormd tot een modern productiebedrijf en heeft zich daardoor ontwikkeld tot een van de grootste gestoffeerde meubelfabrieken van Europa.

Met de slogan ‘stoffering voor mensen’ voelt Himolla zich verplicht om duurzaam te handelen. Deze verplichtingen gaan veel verder dan de fabriekspoorten. Voor Himolla gaat duurzaamheid over het smeden van een nauw verband tussen het ecologische, economische en sociale gedrag, met betrekking tot het gebruik van alle hulpbronnen. Het gaat om een ​​constante, kritische en transparante afweging van alle processen binnen het bedrijf en het betrekken van de medewerkers bij dit proces.

De vele gezichten van een sterk merk als Himolla

Individualiteit
Door de vele mogelijke combinaties van functies en de verschillende beschikbare designs is elk gestoffeerd meubel een werkelijk uniek product.

Functionaliteit
Alle comfortfuncties zijn naadloos geïntegreerd in het verbluffende design.

Veelzijdigheid
Het productassortiment gaat van maatwerksuites tot hightech relaxfauteuils. En voor elke stijl is er wel iets te vinden.

Levensduur
Premium Himolla kwaliteit uit Beieren staat garant voor een uitzonderlijk hoge productkwaliteit.

Merk

Himolla