Header 4 - Meeks Meubelen

Onze merken

Bij Meek’s Meubelen vindt u een ruime collectie meubelen van speciaal door ons geselecteerde merken. Hiermee bieden wij meubels in elke stijl en elk budget.

Happy@Home

Happy@Home is een compact en toegankelijk lifestyle concept, bestaande uit zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires. De uitgekiende mix van moderne en romantische meubelen is zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl.

Alle Happy@Home-meubelen worden in eigen huis ontworpen, waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leder en stof. De meubelen en materialen laten zich onderling goed combineren. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat u altijd iets kunt vinden dat past in uw interieur.

Klik hier voor een overzicht van deze collectie

House Of Dutchz

Mooi wonen door vakmanschap! Klik hier.

Xooon

Xooon staat bekend om eigenzinnige meubelstukken in uiteenlopende, opvallende kleuren. Het merk blijft bij de tijd en ontwerpt naar aanleiding van nieuwe trends ook nieuwe meubelen. De collectie is opgedeeld in drie categorieën, gericht op drie verschillende doelgroepen. Doelgroepen die Xooon haarfijn voorziet van passende meubelstukken. Zo is iedereen altijd verzekerd van een trendy wooninrichting.

De designs van Xooon zijn vlot, fris en gericht op modieuze mensen of mensen die zich jong voelen. Leeftijd speelt daarin geen rol. De leeftijd van de meubels des te meer. Het zijn meubelen die tegen een stootje kunnen; duurzaam zijn. Tot op zekere hoogte, want Xooon blijft bij de tijd. De meubelstukken passen perfect bij de ruimdenkende mens, die ruimte en bewegingsvrijheid nodig heeft binnen een ruimtelijke woonomgeving.