Header 5 - Meeks Meubelen

Accessoires

 

Accessoires geven de finishing touch aan uw interieur!

Meek’s Meubelen heeft altijd iets leuks voor u om mee naar huis te nemen. Zoekt u een bijzondere vaas, een sfeervolle lamp, een fraai karpet of een mooi kunstwerk? In de toonzalen in Ruurlo en Vorden treft u tussen de meubels allerhande leuke woonaccessoires. Ook handig: in beide winkels treft u een groot assortiment sierkussens. Kom gerust binnen!

Woon accessoires in onze woonwinkels in Ruurlo en Vorden

Bij Meek’s Meubelen in zowel Ruurlo als Vorden treft u tussen de meubelcollecties een groot aantal accessoires. Van heerlijk zachte kussens tot sfeervolle verlichting en creatieve kunst. Loop gerust rond en laat u verrassen!

Actuele folders

Welkom bij ons overzicht van actuele folders! Hier vindt u een handig overzicht van de laatste aanbiedingen en kortingen van onze verschillende merken. Of u nu op zoek bent naar Modern Design of Landelijk Wonen en Slapen, in onze folders vindt u altijd onze nieuwste acties. We werken ons assortiment regelmatig bij, dus zorg ervoor dat u ons regelmatig bezoekt om op de hoogte te blijven van de nieuwste en beste aanbiedingen!

Woonideeën & inspiratie

Nieuwe meubels uitzoeken is leuk, maar kan ook heel lastig zijn. Laat je inspireren door onze woonmagazines. Kom op nieuwe ideeën of maak een afspraak met een van onze Interieuradviseurs.