Matras All in one

De All-in-One matrassen van Polypreen zijn een waar technologisch hoogstandje: interactieve pocketveren, daaroverheen een laag Megapur koudschuim en ten slotte een luxe Aegis dubbeldoekhoes. Deze matrassen zijn uniek, met 7 horizontale comfort-zones waarbij hoge en lage veren elkaar afwisselen, gerangschikt volgens een honingraat principe. Hierdoor volgt de matras je lichaamsvormen en ondersteunt precies daar waar nodig en nooit te veel. Zowel ergonomisch verantwoord, als ultrahygienisch.

De luxe dubbeldoekhoes doorstikt met antiallergische watten is Aegis behandeld, waardoor bacteriën, schimmels en huisstofmijt fysisch worden gedeactiveerd. Aegis werkt preventief en permanent en is onschadelijk voor mens en milieu en gegarandeerd duurzaam. Ook voor allergische mensen is deze matras geschikt!

De tijk is voorzien van een 3D verluchtingsborder met een dubbele 4 zijden rits (chemisch reinigbaar). De All-in-One is ca. 23 cm hoog en leverbaar in soft (HR60 afdeklaag) en medium (HR55 afdeklaag).