M-Line Slow Motion 5

De eerste hybride combinatie uit de HYBRID Series zijn de Slow Motion 5 en 6. Bij deze matrassen wordt een extra laag toegevoegd voor nog meer mobiliteit in bed. Dit verhoogt het comfort en zorgt ervoor dat u gemakkelijker draait in bed. De bovenste laag bestaat bij beide matrassen uit een innovatief visco-elastisch schuim met iSM-Gel. Dit visco-elastisch M Line schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam. De matrassen hebben een hoogte van 26 cm. De Slow Motion 5 heeft een optimale drukverdeling en de Slow Motion 6 biedt hier bovenop ook nog extra ondersteuning ter hoogte van de heupen.

Slow Motion 5

MLINE Slow Motion 5 matras

De Slow Motion 5 matras in de HYBRID Series van M Line heeft een royale dikte van 26 cm. De toplaag vormt zich extra soepel naar de contouren van het lichaam, terwijl de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones extra ondersteuning
bieden. Bovendien stimuleren deze pocketveren in combinatie met het opencellige visco-elastisch schuim met iSM-Gel® de ventilatie en afvoer van lichaamsvocht. De Adapt Cover zorgt voor een goede zonering bij de primaire ondersteuning van het lichaam.

Merk

M-Line