Draaifauteuil Monzone okergeel

 779,00

Artikelnummer: 10443122 Categorieën: , ,

Monzone draaifauteuil met lage rug

  • Keuze uit twee verschillende zwarte draaipoten
  • Leverbaar met lage of hoge rug
  • In verschillende kleuren en soorten stof en leder
  • Zithoogte kan naar wens worden verhoogd of verlaagd
  • Bijpassende hocker verkrijgbaar

Deze draaifauteuil in een trendy okergele stof, brengt meteen kleur in je interieur. De fauteuil is uitgevoerd in de stof Home; een zachte weefstof die heerlijk aanvoelt en een rijke uitstraling heeft.

Kom proef zitten op model Monzone en ervaar het hoogwaardige zitcomfort wat deze fauteuil je biedt. De zitting is voorzien van nosagvering in combinatie met HR schuim, ook wel koudschuim genoemd. Deze combinatie zorgt voor een uitstekend comfort.

Enthousiast geworden over de draaifauteuil Monzone, maar heb je liever een andere stof? Dat is geen probleem. Het INHOUSE stof- en leerconcept biedt de keuze uit veel verschillende kleuren en kwaliteiten.

De Monzone biedt naast een lage of hoge rug, ook de keuze uit een vier- of vijfteens draaipoot, welke 360 graden rond kan draaien. Naar behoefte kun je de zithoogte 2 cm hoger of lager bestellen. Wil je extra comfortabel zitten? Kies dan voor bijpassende hocker.

De getoonde uitvoering is snel leverbaar, waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe fauteuil.

Voor het onderhoud van de stof adviseren we Textile Cleantex - Textile Protector. Gebruik om je vloer te beschermen anti-krasvilt.

Extra informatie

Afmetingen 08008408846,55 cm

Merk

IN.HOUSE