Equipe bank

 1.995,00

Bankenconcept Equipe, design Hans Daalder

De banken, hoekbanken en fauteuils uit het Equipe concept zijn ontworpen door Hans Daalder en bovendien geheel naar wens samen te stellen! Als je een bank of hoekbank zoekt die niets te wensen over laat, en je houdt van ranke vormen en design, dan is het Equipe programma een echte aanrader!

  • Keuze uit 2 soorten comfort voor de zitkussens
  • Keuze uit 2 armleuning varianten
  • Zitcomfort in 2 varianten
  • Poten in 4 verschillende designs mogelijk
  • Zeer fraai bijpassende fauteuils & relaxfauteuils

Door deze uitgebreide mogelijkheden is er altijd een bank, fauteuil of hoekbank die past bij jouw interieur en is afgestemd op jouw gewenste comfort. Samen met de vele beschikbare elementen kies jij jouw afmeting en opstelling. Zo heb je de keuze uit een hoekbank in vele opstellingen en afmetingen. Vanzelfsprekend is model Equipe ook leverbaar als fauteuil, bankstel, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en 3-zitsbank.

Kies uw zitcomfort
Het Viventis programma biedt 2 verschillende type zitcomforts. Standaard zijn de zittingen uitgevoerd met een sandwich vulling mer HR-schuim. Tegen meerprijs is er een zeer veerkrachtige Lastilux koudschuim vulling leverbaar.

Pootmogelijkheden
Kies ten slotte jouw ideale poot. U kiest uit een rvs of houten poot. De houten poot is verkrijgbaar in vele houtkleuren waaronder alle CBM-kleuren. De metalen poot uit rvs is leverbaar in zwart of geborsteld rvs. Tevens is de meatlen variant leverbaar in alle RAL kleuren.

Uitgebreide stof- en ledercollectie
Je hebt de keuze uit vele prachtige stoffen in de meest uiteenlopende kleuren. Zo kun jij jouw Equipe bank, fauteuil of hoekbank helemaal afstemmen op jouw interieur. Tevens is er een zeer ruime ledercollectie, en is er altijd een ledersoort die voldoet aan jouw eisen.

Artikelnummer 5165548
Breedte 384
Hoogte 88
Diepte 88
Zithoogte 45
Materiaal Leder, Stof
Stijl Eigentijds & basic, Modern & design
Uitvoering 4-zitsbank
Comfort Normaal
Merk Mecam