3-Zitsbank Ampara bruin bonell HR zitting

 1.169,00

Artikelnummer: 10447654 Categorieën: , ,

Ontdek Ampara: Modern en veelzijdig.

Ampara, een eigentijds model, valt op door zijn strakke en moderne ontwerp. Dankzij zijn gestroomlijnde vorm past hij perfect bij verschillende interieurstijlen. Met opvallende details zoals de teruggetrokken naad op de rugkussens en de zwarte metalen poten straalt dit model design uit.

Belangrijke kenmerken:

  • Leverbaar in meerdere opstellingen
  • Verkrijgbaar in veel stoffen en kleuren
  • Keuze uit meerdere poottypen in twee hoogtes
  • Twee varianten zitcomfort mogelijk

Flexibiliteit is key: Deze 3-zitsopstelling kan worden aangepast naar jouw ruimte. Naast een 3-zits biedt de Ampara ook andere opties zoals fauteuils, loveseats en hoekopstellingen van verschillende formaten.

Standaard wordt de Ampara geleverd met zwarte metalen poten, maar tegen een geringe meerprijs kun je ook kiezen voor een zwart metalen frame bij de armleuning, wat een stoere industriële uitstraling geeft.

We hebben aandacht besteed aan kwaliteit: van stalen nosagvering onder de zitkussens tot hoogwaardig polyetherschuim met diolenwatten. Tegen een kleine extra vergoeding kun je ook kiezen voor Bonell binnenvering gecombineerd met HR-schuim voor nog meer comfort en duurzaamheid, zoals deze getoonde uitvoering.

Voor het onderhoud van de stof adviseren we Textile Cleantex – Textile Protector. Gebruik om je vloer te beschermen altijd anti-krasvilt.

Extra informatie

Afmetingen 08322609446,57 cm

Merk

IN.HOUSE