Relaxfauteuil Lontia antraciet Velvet

 1.299,00

Relaxfauteuil Lontia in grijze velvetstof

  • Elektrisch verstelbaar
  • Inclusief accu
  • Verstelbare hoofdsteun
  • Uitgevoerd in donkergrijze velvetstof adore

 

Model Lontia is speciaal ontwikkeld om je optimaal te laten genieten van luxe die toch betaalbaar is. Relaxfauteuil Lontia is uitgevoerd in de grijze velvetstof adore. Deze fluweelzachte stof bestaat uit kleine opstaande vezels. Door de lichtinval op de vezels ontstaat er een speels en luxueus kleureffect. De zwarte metalen 5-teens draaipoot geeft de fauteuil een stoere uitstraling.

De relaxfauteuil is standaard elektrisch verstelbaar door middel van 2 motoren en wordt geleverd inclusief accu, hierdoor kun je model Lontia gewoon vrijstaand, en zonder hinderlijke snoeren in je kamer plaatsen. De accu gaat 7 tot 10 dagen mee (door de stand-by functie), waarna deze weer geladen moet worden. De tiptoetsbedieningsknoppen geven model Lontia een luxueuze uitstraling.

Model Lontia is snelleverbaar in adore antraciet, hunter en cognac. Relaxfauteuil Lontia is ook verkrijgbaar in microleder indiana in kleuren moss, grey, brown en cognac. Microleder heeft een toplaag van microvezel waardoor het heel onderhoudsvriendelijk is. Tevens is microleder makkelijk schoon te maken.

Extra informatie

Afmetingen 11306808750,53 cm

Merk

IN.HOUSE