Hoekbank Parosa beige

 2.999,00

Parosa, familiebank met eindeloze mogelijkheden

Onze bank Parosa heeft prachtige ronde lijnen en is uitgevoerd in de nieuwe bouclé stof Sino. De ronde elementen zijn ook verkrijgbaar in een rechte uitvoering.

  • Perfect zitcomfort
  • Elementen zijn vrijstaand te plaatsen
  • Vele stofsoorten en kleuren mogelijk

Het hoogwaardige zitcomfort bestaat uit meerdere lagen HR foam zodat je extra lang plezier hebt van je nieuwe bank. Ons model Parosa heeft doorgestoffeerde zijkanten zodat de elementen ook vrijstaand te plaatsen zijn. Je kunt de elementen met elkaar verbinden door de verbindingsstukken die onderaan de elementen bevestigd zijn. Deze verbindingen kun je inklappen zodat ze niet zichtbaar zijn als je de elementen vrijstaand plaatst.

Model Parosa is snel leverbaar in een geselecteerd aantal stoffen, vraag hiernaar in de winkel.

Het is mogelijk om een tal van combinaties te maken met dit model, aangezien de elementen doorgestoffeerd zijn aan de zijkanten kun je later je opstelling ook nog eens wisselen. Zo blijf je altijd actueel.

Parosa heeft losse zit ⿿ en rugkussens en de hoezen zijn chemisch te reinigen. En we hebben er ook voor gezorgd dat je altijd goed zit want je krijgt de lendenkussens erbij. Daarmee kun je de zitdiepte wat verkorten. Bij je bank krijg je ook nog decoratieve kussens in dezelfde stof en kleur cadeau. Dus bij aankoop van deze bank zit dat er allemaal bij!

Parosa leent zich ook prima om vrijstaand in je woonkamer te plaatsen. De prachtige ronde lijnen geven je interieur een vriendelijke uitstraling. Wil je toch liever rechthoekige elementen? Dat kan ook, kijk maar eens naar ons modeloverzicht waar je alle elementen die mogelijk zijn kunt vinden.

INHOUSE heeft een uitgebreide stofcollectie die je op deze bank kunt toepassen, het mooie hiervan is dat je deze stoffen en kleuren ook op veel andere meubelen binnen de collectie kunt toepassen.

Extra informatie

Afmetingen 08537426042,60 cm

Merk

IN.HOUSE