Bern deelbaar ledikant

DEELBAAR LEDIKANT BERN

Met het deelbare Ledikant Bern kiest u voor een bed dat niet alleen stijlvol en comfortabel is, maar ook erg praktisch. Met dank aan het strakke design en de authentieke houten afwerking is dit bed direct thuis in iedere slaapkamer. Ook in de uwe dus! Het praktische gedeelte uit zich in het feit dat dit bed deelbaar is. Bij dit ledikant zijn de beddenbodems en matrassen apart verkrijgbaar. U bent dus vrij om de matrassen en beddenbodems te kiezen die het beste bij uw wensen aansluiten!

U heeft de mogelijkheid bij het Ledikant Bern om het bed op te delen. Dit doet u heel eenvoudig; haal de rem van de wieltjes onder het bed eraf, en rollen maar. U hoeft zich echter geen zorgen te maken dat u plots aan de andere kant van de kamer wakker wordt. Doordat ieder wieltje voorzien is van een rem kunt u het bed namelijk ook weer stevig op zijn plek vastzetten. Het opdelen van de bedden biedt veel praktische voordelen, zoals bij het schoonmaken van en rondom uw ledikant.

Het Ledikant Bern hoeft u gelukkig niet altijd op te delen. Anders kocht u wel twee eenpersoons bedden. Het bed beschikt aan de achterkant over een koppelsysteem. Dit systeem is heel makkelijk te gebruiken. Met slechts één klik aan het voeteneind koppelt u de twee bedden zo los of vast van elkaar. Het ledikant is in meerdere kleurencombinaties en afmetingen verkrijgbaar.