2,5-Zitsbank Lanti beige

 899,00

Moderne 2,5-zitsbank Lanti

  • Verkrijgbaar in verschillende opstellingen
  • Uitgebreide keuze in stofsoorten
  • Voorzien van moderne zwart metalen poten

Bank Lanti is een voorbeeld waarin modern en comfort samen komen. Door het gebruik van de strakke belijning en zwart metalen poten geeft dit een moderne look. De bank is standaard in de zitkussens uitgevoerd met HR-schuim en zorgt voor een stevige zit. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht waardoor langdurig zijn vorm en comfort zullen worden behouden. De bank Lanti is dus een heerlijke bank om op te kunnen ontspannen.

De bank is uitgevoerd in een luxe gemêleerde bouclé stof alpine. Dit houdt in dat het een geweven stof is wat een oppervlakte heeft van lusjes. Kenmerkend voor deze stof zijn de zachtheid en elegantie. Dit brengt extra warmte in jouw interieur!

Daarnaast is de bank Lanti in verschillende opstellingen mogelijk. Deze bank is tevens verkrijgbaar met een hogere, bredere arm; zie hiervoor model Lenti. Naast een ruime keuze aan elementen, is er ook een uitgebreide keuze in stof soorten. Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder met al je vragen. Ook voor advies over onderhoud van je zitmeubel kun je bij hun terecht!

Extra informatie

Afmetingen 0841830924654,5 cm

Merk

IN.HOUSE