Header beddenspeciaalzaak - Meeks Meubelen

Meek’s Meubelen – uw Beddenspeciaalzaak

Welkom bij Meek’s Meubelen, waar uw droomslaapkamer tot leven komt. Als dé beddenspeciaalzaak in de regio bieden wij een uitgebreide collectie aan slaapkamermeubilair dat comfort, stijl en kwaliteit samenbrengt. Ontdek ons veelzijdige assortiment van bedden, boxsprings, ledikanten, lattenbodems, matrassen, linnenkasten en nog veel meer. Zorgvuldig samengesteld om aan al uw slaapwensen te voldoen.

Avek Bedden

Avek bedden staat synoniem voor ongeëvenaarde slaapcomfort en Nederlandse kwaliteit. Met bijna een eeuw aan vakmanschap, innoveert Avek voortdurend om ervoor te zorgen dat elke nacht aanvoelt als een omhelzing van luxe en ondersteuning. Ontworpen met de perfecte balans tussen traditie en de nieuwste slaaptechnologie, zorgen Avek bedden voor een diepe, herstellende slaap.

Avek Boxspring Ninety als beste getest - Beddenspeciaalzaak Meeks Meubelen

The original Avek Boxspring Ninety

Boxspring Ninety komt als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond! Want de Ninety ligt beter dan andere geteste boxsprings, en scoort zeer hoog op levensduur. Boxspring Ninety is beschikbaar in een aantrekkelijke setaanbieding met vele extra’s zoals gratis LED leeslampjes en gratis in- en uitstapverlichting. En natuurlijk met de exclusieve Ninety achterwand. Een voordeel van maar liefst € 550,-. Er is al een complete 2-persoons Boxspring Ninety vanaf € 2.995,-.

Avek Boxspring Sinne met 650 euro voordeel - Beddenspeciaalzaak Meeks Meubelen

Avek Boxspring Sinne met extra voordeel

Boxspring Sinne is een stijlvol bed waarop je heerlijk slaapt. De royale pocketveermatras en de luxe topper zorgen voor extra comfort en bieden de juiste ondersteuning. Bovendien zorgt de geïntegreerde spiraalbodem voor uitstekende ventilatie. De Sinne is verkrijgbaar als set aanbieding, met vele extra’s: gratis LED leeslampjes, gratis in- en uitstapverlichting, een unieke Sinne achterwand en opvallende design bedpoten. Jouw voordeel bedraagt ruim 650 euro! De zeer complete Boxspring Sinne is er vanaf 3.895 euro.

Avek Ledikant Stiel - Beddenspeciaalzaak Meeks Meubelen

Avek Ledikant Stiel

Stiel is het Friese woord voor staal, en betekent ook ambacht. Beide komen samen in onze beddenlijn Avek Stiel: duurzame bedden met een stalen frame, gemaakt met vakmanschap in onze eigen fabriek. Voor het ontwerp is samengewerkt met Studio Kommerkors. Het resultaat is een serie eigentijdse bedden met een rank uiterlijk en veel combinatiemogelijkheden. Met de Avek Stiel stel je je eigen bed helemaal naar wens samen. De bijpassende Stiel spiraalbodems en Stiel matrassen staan daarbij garant voor een heerlijke nachtrust.

Sunday Boxsprings

Topkwaliteit boxsprings met perfecte ondersteuning, ligcomfort en gezonde ventilatie, die je iedere dag het gevoel geven dat je urenlang hebt uitgeslapen. Sunday is goed voor je lijf én voor je portemonnee. Want van de lekker relaxte prijzen hoef je sowieso niet wakker te liggen.

Boxspring Sunday Limited Edition - Beddenspeciaalzaak Meeks Meubelen

Sunday Limited Edition Boxspring

Deze moderne boxspring bestaat uit een pocketgeveerde box én pocketveermatras met maar liefst 7 comfortzones. Het strakke, verfijnde design met stijlvolle poot is tijdloos en creëert een moderne look. Met deze boxspring geniet je jarenlang van een optimale nachtrust en heerlijke luxe in je slaapkamer. En dat voor een betaalbare prijs. Kom maar op met die nieuwe dag! Kies uit diverse toppers en creëer jouw ideale boxspring.

Vlak vanaf*: € 1.795,-
Elektrisch vanaf*: € 2.595,-

* prijs op basis van bedmaat 140×200.

Boxspring Sunday 1 - Beddenspeciaalzaak Meeks Meubelen

Sunday 1 Boxspring

Deze eigentijdse boxspring bestaat uit pocketgeveerde boxen met daarbovenop een pocketveermatras met maar liefst 7 comfortzones. De dunne poot sluit naadloos aan bij het verfijnde design. De box is iets dikker en zorgt voor perfecte ondersteuning en ligcomfort. Sunday is goed voor je lijf én voor je portemonnee. Rise and shine! Kies uit diverse toppers en creëer jouw ideale boxspring.

Vlak vanaf*: € 1.995,-
Elektrisch vanaf*: € 2.795,-

* prijs op basis van bedmaat 140×200.

Boxspring Sunday 2 - Beddenspeciaalzaak Meeks Meubelen

Sunday 2 Boxspring

Deze boxspring heeft een spiraalbodem als basis, waardoor u elke dag van de week kunt genieten van een zondags gevoel. Het matras sluit perfect aan met een 7-zone pocketvering. En de trendy schuine poot maakt het helemaal af! Deze topkwaliteit boxspring met perfecte ondersteuning, ligcomfort en gezonde ventilatie geeft je iedere dag het gevoel dat je urenlang hebt uitgeslapen. Wake up fresh! Kies uit diverse toppers en creëer jouw ideale boxspring.

Vlak vanaf*: € 2.195,-
Elektrisch vanaf*: € 3.195,-

* prijs op basis van bedmaat 140×200.