Ruurlo

3.000 m2 modern woondesign

Vorden

7.000 m2 landelijk wonen en slapen

Relax!

Meek’s Meubelen heeft wel hele relaxte aanbiedingen om de feestdagen te vieren. Bijvoorbeeld onze Lento of Leranti Relaxfauteuils voor, maar € 1299,00!

Onze woonwinkels zijn dan wel gesloten, wij blijven gewoon onze service leveren. Dus wil je thuis proefzitten, neem contact met ons op en wij komen langs!

Extra comfortabel geprijsd!

Meek’s Meubelen heeft een wel héél relaxte aanbieding om de feestdagen te vieren.

LENTO OF LERANTI RELAXFAUTEUIL € 1299,00

Relaxfauteuil Lento of Leranti van IN.house is optimaal genieten van betaalbare luxe! De getoonde stoel is elektrisch verstelbaar inclusief een accu. De stoel is er in microleder in de kleuren 59 moss, 28 cognac, 15 brown, 48 dark blue en 66 graphite met een Metalen 5-teens draaivoet in mat zwart en zwarte metalen armleuningen.

Wil je hem thuis zelf proberen? Neem contact met ons, maak een afspraak en we komen langs!

Lento of Leranti Relaxfauteuil € 1299,00

Artikelnummer :10354814
Kleuren: Antraciet, Beige, Blauw, Bruin, Groen, Oranje, Taupe, Zwart
Merk: InHouse
Opties: verstelbare hoofdsteun, elektrisch verstelbaar
Hoogte: 114
Lengte/Diepte: 83
Breedte:  66

Getoonde uitvoering: Uitgevoerd in microleder indiana 59-moss, elektrisch verstelbaar d.m.v. 2 motoren, inclusief accu en met een mat zwarte metalen 5-teens draaivoet.

All-in-House garantie

Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Thuis proefzitten!

Wooninspiratie!

Laat je inspireren door onze folders en woonmagazines.