Ruurlo

3.000 m2 modern woondesign

Vorden

7.000 m2 landelijk wonen en slapen

Meek's Meubelen is weer geopend!

Onze woonwinkels in Vorden en Ruurlo zijn weer geopend. Wil je een van onze winkels bezoeken, maak dan eerst even een afspraak!

Bel voor Landelijk Wonen & Slapen met Vorden (0575 – 55 18 79). Ben je op zoek naar Modern Woondesign bel dan met Ruurlo (0573 – 45 33 49).

Heb je vragen over onze producten? Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Ook via social media en via de mail. Wij helpen je graag verder!

Meek’s Meubelen is weer geopend!

Beste Meek’s Meubelen woonliefhebbers,

Onze winkels zijn weer op afspraak open. Bel Landelijk Wonen & Slapen met Vorden op nummer 0575 – 55 18 79 en voor Modern Woondesign met Ruurlo op nummer 0573 – 45 33 49. We hopen je snel te zien. En er is nog meer mogelijk! Zo bieden wij Interieuradvies aan huis en kun je thuis proefzitten in onze heerlijke Relaxfauteuils. Ook andere meubelen kunnen in overleg thuis worden gepast. Neem contact op en vraag hoe wij je kunnen helpen. Daar zijn wij voor!

Wij staan voor je klaar

In deze bijzondere tijd staat Meeks Meubelen voor jou klaar. We mogen gelukkig weer bezoekers ontvangen. Alleen op afspraak en nog niet zo veel als wij graag zouden willen. Daarom kun je onze collectie ook online bekijken en bestellen. Mocht je hier vragen over hebben, zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar, maar ook via social media en via de mail. Wij helpen je graag verder.

(Interieur)advies thuis of op afstand

Wil jij graag hulp bij het inrichten van jouw interieur, onze verkoopadviseurs helpen je graag! Dit kan thuis of op afstand. Neem contact op met onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

Wat betekenen de maatregelen voor onze service?

  • Onze showroom is op afspraak te bezoeken, en ook online zijn wij actief
  • Alle geplande leveringen gaan gewoon door volgens afspraak
  • Onze verkoopadviseurs geven ook advies aan huis
  • Thuis proefzitten in je eigen vertrouwde omgeving. Maak een afspraak!

Wij blijven inspireren

In deze tijd blijven we je inspireren met de meest actuele woontrends via Social Media en onze nieuwsbrieven! Uiteraard houden we je op de hoogte van alle acties en folders.

Team Meeks Meubelen

Nieuwe Folders & Magazines